Mavimare hydrauliohjaus max 90 hevosvoimaisille perämoottoreille GS41062

Mavimare hydrauliohjaus max 90 hevosvoimaisille perämoottoreille

GS41062 | Harrasteosa Joensuun varasto: Varastossa 5 kpl

Laadukas Mavimaren hydrauliohjaus kaikille perämoottoreille ale 90-hevosvoimaa kokoluokassa. paketissa on on asennukseen kaikki tarvitta:ohjausylinteri, ruoripumppu, letkut ja öljy. Sarjassa on mukana 5-metriä pitkät letkut, joissa on toisessa päässä on tehdasliitin ja toinen pää on lyhennettävissä sopivaksi (liitin mukana). Ohjauspumpussa on myös ns vapaa-paluulinja, jolloin esimerkiksi autopilotin tai kaksoisohjauksen kytkeminen järjestelmään onnistuu.

Laadukas sarja edulliseen hintaan!

  599.00 € 483.06 € alv. 0%   (tuotteen hinta voi vaihdella myymälöittäin)

Italialainen Mavimaren upouusi hydrauliohjaus jopa 90 ”hevosvoiman” takaiskuventtiilillä, perämoottorille. Mavimaren hydrauliohjausjärjestelmä sisään rakennetuilla takaiskuventtiileillä poistaa moottorista ohjaukseen tulevan voiman joka vaikuttaa veneen hallintaan. Ohjauksesta tulee kevyt ja vakaa.

Sylinteri on erittäin helppo asentaa minkä tahansa perämoottoriin. Ohjaussylinteri kiinnitetään moottorin rikiputken molemmille puolille sekä ohjauspiste moottorin ohjauskynkkään. Ohjauspumpun rattiakseli on vakio, eli entinen ohjauspyörä käy. Nykyisessä MAVIMARE ohjauksessa letkunippojen kierteet ovat samaa standartia kuin Ultraflex ja Baystar ohjauksissa, joten letkuja voi käyttää ristiin.

Sylinterin mukana toimitetaan adapterikappaleita, joilla sylinteri voidaan asentaa kaikkii yleisimpiin perämoottoreihin 

Täydellinen sarja sisältäen:

  • Ohjauspumppu (kapasiteetti 14cm3, maksimipaine 50 bar)
  • Ohjaussylinteri (tilavuus 75cm3, akseli Ø 12mm)
  • 2x5m hydrauliletkua (SAE100 R7, 1/4") toinen pää tehdäsprässätty, toinen leikattavissa
  • 1 litra hydrauliöljy
  • Tarvittavat liittimet

Ruorikierrokset (laidasta laitaan): 5,2.