Haemme myyjää!

12.08.2022

Haemme Harrasteosalle Joensuuhun vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista myyjää

Työtehtäviisi kuuluvat laadukkaiden varaosien ja -tarvikkeiden sekä lisävarusteiden vähittäis- ja tukkumyyntitehtävät kuluttaja- ja korjaamoasiakkaille.

Odotamme sinulta:

Vapaa-ajan laitteiden ja pienkoneiden perustuntemusta esim. harrastusten tai koulutuksen kautta ja alan aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi, mutta valinnassa ratkaisee innostus tehtävää kohtaan ja halu kehittyä loistavaksi myyjäksi.

Työssäsi olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä ystävällinen ja ripeä. Olet omatoiminen ja innokas oppimaan uutta. Sinulla on positiivinen asenne ja aito halu palvella asiakasta.

Mitä tarjoamme:

Pääset osaksi Harrasteosa-tiimiä ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus on Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen.

 

Hae näin työpaikkaa:

Jos tunsit tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: ari-pekka.sorsa@harrasteosa.fi. Liitä mukaan CV:si/ansioluettelosi sekä muita haluamiasi dokumentteja.

Hakuaika päättyy viimeistään 25.8.2022. Ole ripeä, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ari-Pekka Sorsa

puh. 045 7881 6333 

ari-pekka.sorsa@harrasteosa.fi.

 

www.harrasteosa.fi

« Kaikki uutiset